Izjava zasebnosti

Upravitelj spletne trgovine www.nasmehnarave.si, se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Podatki ne bodo uporabljeni v nobene druge namene, kot je pošiljanje računov in izdelkov ter v primeru, da ste dovolili pošiljanje obvestil, tudi teh. Podatki uporabnikov spletne strani www.nasmehnarave.si v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Zavezujemo se, da bomo varovali osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Uporaba piškotkov

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki imajo ključen pomen za zagotavljanje kvalitetnih in uporabniku prijaznih storitev. Z njihovo pomočjo si spletna stran nastavi posameznikove nastavitve, uporabni so pri izvajanju storitev spletnih trgovin, pomagajo lahko pri zbiranju statistike ipd.

Naša spletna stran uporablja le nekaj piškotkov, ki jih postavimo sami (1st party cookies) in so bodisi nujno potrebni za izvajanje same spletne strani (piškotki seje), bodisi sodijo v izjeme Zakona o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012;), to so piškotki za prijavo v spletno trgovino, za katere ni potrebno posebno soglasje (soglasje za piškotke za namene prijave podate pri sami registraciji). Drugih piškotkov in piškotkov tretjih oseb spletna stran nasmehnarave.si ne uporablja.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Ime piškotka Namen Vir / Podjetje
sprejelCookie Sprejemanje pogojev o piškotkih LENCYKA METELKO –  NASMEH NARAVE
_utma Zabeleži razlikovanje med uporabniki (sejami). Google Analytics
_utmb Zabeleži razlikovanje med uporabniki (sejami). Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani. Google Analytics
_utmz Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo. Google Analytics